Modifisering av bunad

Må bare starte med å si at jeg ikke er spessielt fan av endringer av bunader og egen vir, men så lenge det ikke synes syns jeg ikke at det gjør noe. Jeg har nemmlig selv sprettet opp bunadsskjorten min og lakt i ekstra stoff for å passe den.

Et tips til alle som kjøper bunad til konfirmantene; få skjorten litt stor, man endrer seg tross alt enda. Mitt forparti er blitt betydelig større siden jeg var konfirant og 15. Så bunadskjorten har vært noe trang i mange år, selv om resten passer. Å gå en hel dag med puppene i klem er ikke spessielt pent eller behagelig så jeg bestemte meg for å gjøre noe med skjorten. Også fordi jeg skal i år ved to ganske tette datoer bruke den. Siden studentbudsjettet ikke tillater å bruke fler tusen på en ny skjorte måtte det improviseres.

Et parr timer foran symaskinen gjorde susen og skjorten passer uten at endringene synes, da jeg sprettet opp langs sidene og litt under armen.

Én kommentar

Synes du er flink jeg da :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Lofotværing som har forvillet meg til Narvik og Ofoten for sykepleierstudiet og kjærligheten. Legg meg gjerne til som venn :) Instagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits