Prioriteringer i hverdagen.

Helgen gikk så alt for fort. Det bruker å være sånn når man jobber i helgen. Til gode har jeg fri i dag og får tatt igjenn alt det tapte, deriblant litt søvn. Sov til kl 10 med bare et avbrekk ca rett før halv syv når kjæresten kom inn og sa hade før har kjørte og blir borte helt til torsdag.


Nå skal jeg forsøke å planlegge uken som kommer så godt det går både med skole/praksis og på privaten. Denne uken må jeg skrive ferdig på en oppgave i forbindelse med praksisen. Bir spennende å se hva denne uken bringer!

Håper dere får en fin uke!

4 kommentarer

Iselin Renée

26.01.2015 kl.13:12

Håper du får en fin uke :)
Ønsker deg ei fin uke :)

Ingrid

26.01.2015 kl.18:51

Ha en fin uke :)

Anastasia

28.01.2015 kl.00:04

ah.. jeg sjønner hva du mener med at helgen har gått fort... dt verste jeg vet er å jobbe i helgene.. haha! det er liksom, nå har man hatt hele 5 dager med mye å gjøre, men ikke nok med det så må man også gjøre ting som har med jobb å gjøre i helgene og.. er jo da man ska bare slappe av jo! har du praksis nå foresten eller skal du i praksis? Holder faktisk selv på med et arbeidskrav nå før de sender oss alle ut på praksis.. refleksjonstekst sa de.. Pøh sa jeg.. haha!

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits