Nyttårsbordet!

I går dro de siste av nyttårsgjestene. Litt godt, men litt rart siden den alltid har vært noen her store deler av desember. Brare noen dagen igjen så er vi tilbake i rutiner og hverdag. I dag startet prosjekt døgnryttme for fult.

Til nyttår dekket vi et langbord til 12. Kalkunen sto å ovenen i 12 timer, på langtidssteking og ble utroligsaftig og god. Det skal gjenntas. Hyggelig selskap av kjekke mennesker. De siste årene har ca de samme møttes til nyttårsfeiring og god mat. I år, eller i fjor, alt etter hvordan du ser på det, var det vi som tok på oss oppgaven å huse alle menneskene.


Skamklipt juletreet litt for bordpynt.. Juletreet gikk foresten ut første januar, godt å ha det gjort før jeg starter semesteret, bare gardinene igjen før hele julen er ute for nå.

4 kommentarer

Therese <3

03.01.2015 kl.14:38

Så utrolig fint du hadde gjort det :)

Karine K

03.01.2015 kl.15:12

Veldig fint! Og veldig gøy pynting med de vinglassene opp-ned. Tenkte også at jeg skulle prøve det en gang :)
Kjempefint :)
Karine K: Var greit når vi hadde så mange til overs. Ble så lite lys enkelte plasser på bordet så måtte ha litt ekstra lys, da ble det vinglassene.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits