Pencilin,sykdom og andre ting.

Skal ærlig innrømme å si at den siste uken har ikke vært så lett.  Siden 17. Mai har verden min stoppet opp, samtidig som den går videre utenfor døren.

//rosene fra 17.mai.

Kvelden 17.Mai ble formen uggen og siden har ting gått nedover. Hovne mandler og lynfeknuter fikk meg til å gå til legen på  mandag.  Der fikk jeg pencilinkur. Men itilegg hadde jeg begynt å få små sår i munnhulen, disse svir.  Etter hvert som dagene har gått har mandlene krympet og sårene spredd seg og blitt større.

Tirsdag ringte jeg tannlegen og spurte om de kunne se i munnen min siden det eres fagfelt. Fikk time allerede onsdag. Tannlegen så ikke lenge før hun konkluderte med primær herpetisk gingivostomatitt. En type vanligvis spebarn får, mellom 3mnd - 5 år. Men også yngre voksne kan rammes og vil da ha problemer med å spisede første 7-14 dagene. Dette viruset har jeg mest sansynlig hatt i kroppen også har det kommet frem når almentinstandne min ble så redusert som den ble.

Jeg har ikke spist sikkelig siden 17.mai og det jeg får i meg er ikke mye. En dag ser ca slik ut: Youghurt, 1/4 raspet eple, 2-3 is, 3l vann. Dette blir det ikke energi av. Har dermed vært hjemme den siste uken med feber og vondt.

Siden jeg har vært utslått har jeg ikke hatt mulighet til å være i praksis, noe som har resultert i en ukes fravær. Jeg har ingen mulighet til å ta igjenn alt fraværet med mindre jeg er frisk til mandag, i morgen. Noe jeg ikke kommer til å være. Jeg har dermed besluttet å sykemelde meg og avslutte praksisen her for å heller ta den igjen senere.

Håper dere er frisk i disse fine dagene!

3 kommentarer

Irene

25.05.2014 kl.12:00

Uff, det hørtes ikke noe kjekt ut :(

Da håper jeg virkelig at du blir bedre fremover og ønsker deg riktig god bedring :)
God bedring :)

Ambumamma

26.05.2014 kl.11:53

God bedring =) Ikke noe kjekt å være sjuk.

Kjempefin blogg forresten ^^

- Lena -

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits