En sykepleierstudent.

//Hjertetru

Dagene har for få timer, dette er noe jeg selv har funnet ut så det har så vidt jeg vet ikke vært forsket på det.

Det å være på sykehuset i en 100% stilling/ praksis, lese, gjøre oppgaver og det å ha et liv utenfor sykehuset er slitsomt, kan ikke legge skjul på det. Men er  vært det.

Jeg er trett og sliten i varierende grad når jeg kommer hjem, men vet at jeg må lese eller gjøre oppgaver før det blir middag.

Jeg er dårlig til å prioritere tid til meg selv når jeg er i praksis, det må jeg bare bli flinkere til.

Unsett hvor sliten jeg er eller hvor mye jeg må lese og ikke rekker å lese i morgen er det vært det.  De siste årene på høyskolen har vært langt mer slitsom enn hva jeg forventet. Jeg har aldri tilbrakt så mye tid på skolen etter forelesninger som det jeg har gjort disse årene.

Jeg føler meg så heldig som har en samboer som støtter meg, gir meg mat når han ser jeg trenger det, ber meg legge bort bøkene når han ser jeg trenger en pause og lar meg være i fred når jeg trenger å være alene.

Det er litt rart at det snart har gått tre år, for det har gått fort. Ja for på veien har jeg hatt det gøy. Miljøet på skolen er over alle forventninger både i klssene og på tvers av klssene. Det foregår så mye på skolen etter forelesninger og klubbene arrangerer ting hele tiden, sist i går var det innvitert til en fjelltur.

Jeg har enda ett år igjen og er innvitert til å være med i fadderstyret, noe jeg takket ja til. Så jeg er en av de fire som skal ha annsvar, sammen med over 30 faddere, å ta i mot de nye studentent neste semester. Ta i mot, dra de med på aktiviteter og bli kjent med byen og andre studenter. Det kommer til å bli et lærerikt år og bli trist å gå ut av skolen som jeg trives så godt på.

 

En berg og dalbane jeg ser tilbake på med et smil. En epoke i levet mitt som har forandret meg og gjort meg til den jeg er. 

 

Hva vil du bli?

 

 

10 kommentarer

prinsessen

13.03.2014 kl.21:05

digger bloggen din! du har så utrolig inspirerende innlegg.

Hadde blitt utrolig glad om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse store klemmer, Prinsessen.

Karoline Marie - student i USA

13.03.2014 kl.22:15

Vet hva du mener med travle dager, har noen uker med så mye innleveringer og prøver at jeg så vidt har tid til å sove! Jeg studerer treningsvitenskap i Chicago, og vil gjerne jobbe innen trening og kosthold etterhvert

utveksling2014

14.03.2014 kl.19:04

Spennende ! Jeg skal bli politi, gleder meg veldig. Stå på videre :))

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig !

Ønsker deg en riktig god helg :)

Stine

14.03.2014 kl.19:08

Hvor studerer du?

Stå på! Uansett om du ikke klarer å prioritere deg selv så mye akkurat nå så må du bare tenke på at det har lønnet seg å jobbe så mye med skole som du gjør :)

Hadde blitt kjempe glad om du tok deg en tur innom bloggen min :)

katrine

14.03.2014 kl.19:59

Jeg er og sykepleierstudent og ligger her i febertåka og griner av den sangen der, haha!

Kunne ikke tenke meg noe annet yrke. Kjenner absolutt på stresset, og har vurdert å søke permisjon tusen og en ganger. Likevel er det så utrolig verdt det når du får de gode pasientøyeblikkene.

Maren i Kansas

16.03.2014 kl.23:01

hmm jeg har absolutt ingen anelse om hva jeg vil bli, og det er utrolig frustrenende! prøver å søke rundt, men har ikke funnet noe jeg føler passer meg helt enda. får håpe jeg finner ut av noe snart:-)

Nina Maria

23.03.2014 kl.11:35

Du er flink!

Masse masse lykke til videre :-)

Selv vurderer jeg å bli gymlærer på videregående :-)
prinsessen:Har sett deg kommentere det samme på flere blogger. Jeg går inn på hver en blogg å legger igjenn en kommentar, så fremst det ikke er copy paste slik du gjør.
Stine: Studerer i Nordland, Narvik
katrine: De gode dagene veier opp for de dårlige.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits