Utslitt!

Jeg er ekstremt sliten!

//lånt hos sykepleien.no

Senest i går hadde jeg 12 timersvakt på føden. Slitsomt, lang, men så utrolig gøy og følelsesladet uke. Så langt har jeg vært med på to fødsler og jeg blir mer og mer sikker på at det er denne veien jeg vil gå. Det er dette jeg vil.

Det å være med på noe så fantastisk, er bare helt ubeskrivelig. Å føde selv kan sikkert ikke sammenlignes med dette igjen.

Tror det er første gang jeg har stått å gråte sammen med pasienter, pårørende og personalet.

Uansett hvor sliten, trett og hvor mye jeg enn måtte fryse så har jeg en oppgave jeg skulle skrive ferdig i går. Det rakk jeg ikke, da jeg ikke var hjemme før kl var rundt ni i går kveld. så den må skrives ferdig i dag og leveres før jeg går å legger meg i kveld.Forhåpentligviser detikek så mye igjen før jeg tørr å si meg ferdig med oppgaven.

I morgen er det siste vakt på føden, om det ikke skjer noe i helgen - da ringer de meg. Turen videre går til operasjon neste uke. 

Hvordan er dine dager?

 

3 kommentarer

Veronica Foldnes

12.02.2014 kl.17:38

Må være spennende å være med på fødsler og slikt. :-) Eg går bare å venter på at nurket skal melde sin ankomst. Litt under 3 uker igjen :) Men er ikke utolmodig da :D

Irene

12.02.2014 kl.18:24

Det må ha vært litt av en opplevelse og være på føden :)

Mamma til Tobias og Dennis

13.02.2014 kl.07:11

År kunne godt tenkt meg jordmor selv :-)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits