Hverdagsgleder og akkuttmottaket!

De siste dagene har gått i ett. Søndag hadde vi svigers på kalkumiddag, suksess. Men det tok hele dagen og da de gikk, gikk vi å la oss. I går var det tid for skole og praksisstart. Vi hadde en rask omvisning på spessialavdelingene, som vi skal være på denne praksisperioden.  Fikk beskjed om at jeg kunne starte i går kveld  på akkuttmottakket om jeg ville. Hvorfor ikke? Var min tanke, så da var det bare å hoppe i det. Plutselig hadde jeg ca 90 minutter til jeg skulle være på jobb. En for lite på jobb og fult hus. Jeg fikk ikke omvisning og måtte finne ut at noen ting selv.  Men det kan vel være en fordel å starte hart, så listen er lakt høyt fra dag en. Men trives og tror dette kommer til å bli en fin praksis,om to uker skal jeg på en ny plass. Da jeg kom hjem sent i går kveld hadde kjæresten satt frem middagsrester.


I dag var planen å stå opp tidlig, men kl halv 12 våknet jeg, med hodepine og vondt i kroppen. Jeg sitter enda i morgenkåpe og planlegger å hoppe i dusjen før jeg starter på alt jeg skal gjøre før min kjære kommer hjem kl 15.

Har du fri i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits