Tre måneder senere.

Tre måneder etter første dato er vi nå veldig utolmodig. Første desember var datoen vi håpet på tre måneder etterførste september. Nå er datoen forskjøvet med to uker til. Spørsmålet vi spørr oss er når får vi leiligheten for oss selv?

Er vel en grun til at det er kaos i hele huset, bildet er fra helgen.

I dag har vi hentet kjøleskapet og stuestolene. Stuen begynner å bli ganske full av våre og svigers sine møbler. Heldig vis har vi nå alt vårt i hus og venter bare på å kunne pakke det opp.  Igår gikk hele dagen til å vaske leiligheten til svigers, det nærmer seg. Det er ikke mye som gjennstår og vi alle er klar til å komme seg på plass.

Svigers har begynt å pakek ned, stuen begynner å bli tom for småting.

For dem som ikke har fått det med seg bor vi på en måte sammen med svigers. Vi skal overta barndomshjemmet til samboeren min og svigers driver å pusse opp i første etg. Som tidligere har vært utleieleilighet. Vi har litt privatliv da vi kan bruke tredje etg. som har egen stue, men spiser middag sammen.  Gennerellt ser vi vel hverandre mer enn hva vi ville ha gjort.

4 kommentarer

Rebecca

04.12.2013 kl.20:01

Så koselig :)

familienogmeg.blogg.no

05.12.2013 kl.08:28

Lykke til med "egen" leilighet" det er deilig å føle at man har noe eget;)

annkristin1987

05.12.2013 kl.13:44

Så koselig, og masse lykke til. Godt med noe eget! : )
familienogmeg.blogg.no: Ja det er det :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits