DIY!

Få orden på ledningene- Soverom.

Selv aner jeg ikke hvor mange ganger jeg letet etter ledningen til nattbordslampen og tlf. ladderen som faller bak. I og med at det er ganske trangt mellom sengen, veggen og nattbordet måtte jeg finne på noe lurt.  Kom opp med dette:

Rett og slett feste av og på knappen på baksiden av nattbodet.

How too? Det kommer nå:

Jeg brukte en hammer, lednings-klips(eller hva det heter)(dem får man kjøpt på både europris chlas olsson ol. plasser, jeg fant i kjelleren), noen spiker og en tang.

Startet med å måle opp hvor jeg ville ha klipsene. Ville egentlig ha dem litt lengre ned men da ville dem gå gjennom platen og vises forrfra. For å feste klipsene spikret jeg først inn en liten spiker for å lage et hull, dro denne ut med tangen og satte klippsen i hullet, materialet er så mykt at jeg bare kunne bruke tangen til å dytte den inn. Hadde jeg ventet til min kjære kom av jobb hadde han hatt rette utstyret, men det har jeg ikke tid til..  Måtte bruke noen ekstra klips til å ødelegge, bøye ol...

Og en til ladderen. Om dere ser så har jeg passet på at jeg spikret i  selve bordet og ikke bare i bakplaten, for å unngå nettopp det å lage hull gjennom.

Syns?

Har du samme problemet? (gjør noe med det)

#DIY #Home

5 kommentarer

Anastasia

31.10.2013 kl.22:08

smart :D

Mamma Elin

01.11.2013 kl.08:59

Så lurt :-D

hannesaestad

01.11.2013 kl.18:49

har aldri hatt det problemet før, men ideen var jo god! Skal huske på dette, den dagen jeg trenger det :-D

Birte

01.11.2013 kl.19:09

Så smart!

abgfoto

01.11.2013 kl.19:22

smart :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits