God Morgen. Permisjon fra skolen!

Nå er jeg tilbake på skolen, overasket av meg selv. Da jeg tok permisjon fra skolen var jeg noe usikker på om jeg skulle klare å stå opp og faktisk komme meg på skolen til kl 08.15, men nå er jeg nesten ferdig med den første uken og har uten problem klart å komme meg på skolen for å sitte her å lese. Men det var noe tungt å komme på skolen mandags morgen å vite at de andre i klassen skulle alle ut i praksis,mens jeg skulle sitte alene på et rom å lese. Samtidig som jeg vet at jeg har tatt et rett valg. Jeg har nemlig fått permisjon over denne praksisperioden for å bruke tiden på å lese og komme ajur i forhold til hvor jeg egentlig skal være kommet på dette nivået. Til nå har jeg fått stryk i to sykehuspraksiser og trenger en pause før jeg starter på igjen, er veldig sliten og ønsker å kunne stå med begge beina i praksis og ikke bare halvhjertet.

//Arkiv.

Slik skal dagene mine se ut i de neste 8 ukene

Mandag kl 09.00 - 15.00

Lese på temaet jeg skal ha den uken. Skal lese på et tema i en uke før jeg bytter.

 

Tirsdag kl 08.15- 15.00

Tegne/ilustrere, samt skrive i den sorte boken.

 

Onsdag kl. 08.15- 15.00

Lese videre på tema.

 

Torsdag kl 08.15 - 15.00

Gjøre oppgaver/lese.

 

Fredag kl 08.15 - 14.00

Gjøre resterende oppgaver om jeg ikke ble ferdig på Torsdag, samt gjøre «rester» av tinge jeg ikke fikk gjort de andre dagene i uken. Tidlig ferdig, Feire at det er fredag!

Den sorte boken skal jeg komme tilbake til.

 

I går kveld hadde vi besøk av Jonna fra barne-tv, men denne gangen som komiker. Hadde ikke noe tro på at han skulle være så morrsom, men satt nærmest å tørket tårer.Fant en video på youtube om noen vil se.

2 kommentarer

Tuva Andersen

24.10.2013 kl.10:33

Så flink du er :) Fin blogg!

msul

24.10.2013 kl.11:59

håper du får en fin torsdag:D

Har linkerunde om du vil være med:)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits