Orgasm Cake!

I flere uker er jeg blitt spurt om å lage kake på vegne av praksisgruppen til avsluttningen og veilederene. Var egentlig nølende til det først men endte opp med det under.

Veldig mektig kake(stykker). Søndag kom denne "oppskriften" kom fra intet, og jeg begynte å leke med i ideen om å lage disse og hvordan dem skulle bli. Er faktisk basert på 4-5 andre oppskrifter. I går ble de virkelig og ble utrolig gode. Første biten dyttet med nesten av stolen, når du har tatt den siste biten kjenner du at det var akkurat nokk uten at det ble kvalmt.

Litt nedtrykkt. Ble overaskende bra ballansert mellom smakene.


Denne skal jeg virkelig lage igjen! Måtte bare skryte litt av meg selv.

Ser det godt ut?

10 kommentarer

Caroline

09.10.2013 kl.21:59

Åh gud, nam.

Frklillemone

09.10.2013 kl.22:02

De såg bare fantastisk ut! Og som om jeg ikke var godtesyk nok fra før! :P

~Thessa Braathen~

09.10.2013 kl.22:13

Det så kjempe godt ut ! :) Ville du ha delt oppskriften kanskje ? :D

sjomannsfruen

09.10.2013 kl.22:17

Åh det så bare helt fantastisk ut. Kan du være så snill å legge ut oppskriften? :)

Tea Regine

09.10.2013 kl.23:02

Nam!!

Hellayow

10.10.2013 kl.12:11

Så godt ut! Er det lett å lage? kan jeg få oppskriften? (:

Vilde

12.10.2013 kl.18:31

Halo!!!!!!! Først av alt at dennna siden er den kuleste siden på hela denne siden, uten tvil! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikkje har komentert før men nokken gannger så er man barre litt utslitt å så dropper man det. I mine øyne er det nemlig sinnsykt mange uhøflige som skriver kommentarer. Jeg har nemlig selv fått dume komenterer når jeg hadde bloggg. Det var dypt tøft. Jeg håpper veldig at du ike får noen dume komentarer og at du får tusen ganger flere koselige komenterer. Siden jeg har lagt ned bloggg tykjet jeg at jeg skulle poste en link til 1 konkk som jeg nettopp har signert opp på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig mye at jeg viner, men flaksen med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du meldte deg på!
~Thessa Braathen~: Tenkte jeg skulle holde den for meg selv. Siden jeg har funnet på oppskriften blir dette min lille hemmelighet ;)
sjomannsfruen: Oppskriften blir min lille hemmelighet, iallefall inntilvidere ;)
Hellayow: forblir en hemmelighet foreløpig.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits