Praksisstart og klatring!


I dag startet vi på skolen for å få litt informasjon om praksisen vi nå går inn i.  For så å få en omvisning på sykehuset.  Står etter i dag i gjenn med en ok innstilling og tenker at dette kan gå bra, samtidig som jeg ikke tørr å håpe for mye. Turnusen ser også helt grei ut, har uansett ventet med å planlegge ting før jeg fikk den.

Sammen med fadderordningen var vi i klatrehallen med fadderbarna. Gøy å komme i gang med det igjen, tross alt ca et halvt år siden sist.. 


Siden jeg først var på treningssenteret (dem har klartehallen i kjelleren), hadde jeg på forhand bestemt meg for å løpe etter klartingen. Selv om jeg er for sliten i armene til å leke med aperatene, er det ikke noe i veien får å løpe litt. Er en stund siden jeg var det og sist siden jeg er mest ute om sommeren, så fikk virkelig testet lungene.

Nå er det påtide med mat, "bob's burgers"  og etterhvert (noen timer) sengen før en ny dag møter meg i morgen med smerteseminar før forventningssamtalen for praksisen.

 

Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer

Tea Regine

26.08.2013 kl.22:22

Kjempe fin blogg!:)

Åhh, det hørtes gøy ut å klatre!:)

Caroline

26.08.2013 kl.23:54

oi! for en klatrevegg!

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits