WoolBed

Da vi var på Lanzarote i julen bestemte min kjære at vi skulle bestille noe som heter WollBed, det er faktisk et sengeset i ull. Jeg var noe skaptisk til dette og er det enda.  Ullen skal holde på kropstemperaturen slik at man sover godt hele natten i stede for å plages med å fryse eller at det er for varmt. Det skal også holde midden unna sengen, noe jeg er alergisk mot. For noen dager siden kom settet.

Sengen vår før.

Sengen nå. Settet består i laken, dyner og puter. Ved bestilling velger man selv str. på hver del uten at det koster ekstra.

Det følger med et "pledd" og en pute til hvert sett. Man får selv velge farge på pleddet. Kan feks. brukes forran tv'n, på hytta ol.Jeg hadde aldri hørt om dette før i julen. Mulig jeg oppdaterer om middalergien min gir seg noe eller om den fortsetter som før i form av kløe og ifht. værforandringer.

Har du hørt om dette før?

16 kommentarer

Fanny Potter

15.08.2013 kl.17:33

Aldri hørt om før, og vil nok mest sannsynlig aldri benytte meg av det, ettersom jeg er allergisk mot ull.

Helttilfeldigmamma

15.08.2013 kl.17:50

Nei, ikke hørt om det...men har middallergi selv og sliter meg at det enten er for kaldt eller varmt om natten, så du får oppdatere seinere om det var et godt kjøp :)

Anastasia

15.08.2013 kl.23:02

trur ikke jeg har hørt om noe sånt før nei, men hadde faktisk ikke vært så ille med sånt! jeg fryser hele tiden selv om kroppen min utenpå er gloovarm! er rene ovn maskin liksom:p du får si ifra hvordan det er da!

Catrine aka Cakki

16.08.2013 kl.01:00

hørtes digg ut :)
Fannyyye: Kjeresten min er alergisk og får kløe av ull. Han sover nå direkte i settet uten problemer. Er også mulig å ha trekk på, om det blir problemer.
Helttilfeldigmamma: Herlige seng! I det siste har jeg sovet som en gud, sovet ca hele natten. Med untak om at jeg alltid våkner rundt kl 4. Tror klingen har roet seg noe også. Så langt er jeg fornøyd.
Anastasia: Hadde problemer med at jeg frøys da jeg la meg, og måtte etterhvert ta av dynen da jeg var for varm. Og slik kunne det gå i noen timer. Nå sover jeg ca hele natten og sovner ganske fort!

Heidi olsen

02.12.2013 kl.17:15

Heisann, hørt og mye bra om dette---har selv kjøpt woolbed men er så allergisk at jeg har ikke mulighet og ligge i dette

Jeg selger mitt vist noen er intresert...ligger ennå i plasten

Hilsen Heidi
Heidi olsen: Har du prøvd å sove i det?
Samboeren min er allergisk og fikk beskjedom å bruke bommullstrekk over om det ble noe problem, til nå har det ikke vært et behov.

Mila-Elisabeth Krogsether

28.01.2014 kl.13:33

Min samboer og jeg var også på Lanzarote i jula 2013, og han kjøpte Woolbed. Den har stått til "lufting" i natt. Blir første overnatting i den i natt, og er veldig spent . Sjøl har jeg Fibromyalgi , og samboer kan plunder litt med ryggen. Pluss at jeg er skikkelig frysepinne. Men, hvet du hvor jeg kan få kjøpt putetrekk, i den str 40cm /80 cm? Har spurt i noen butikker, men d er jo ikke standard str. Blir litt ok og høre hva dere syns om denne typen "seng" . Lykke til, og en riktig god natt .
Mila: håper dere blir fornøyd. Selv har kjæresten etterspurt trekk til puten. Har ikke lett etter, men har planer om å rett og slett sy et til han.
Selv er vi veldig fornøyd det settet. litt kalt i vinter månedene så vi har valgt å sove med både "dynen"og "teppet" over hverandre, noe som fungerer bra :)

Elizabeth holm

26.02.2014 kl.16:06

Har bare ligget i det en natt da jeg fikk det i går. Det klør, så nå har jeg tatt på laken og dynetrekk. Bestilte dyne i 220. Egentlig for langt for meg. Vil noen bytte med meg??

Elizabeth holm

26.02.2014 kl.16:33

Putetrekk på IKEA og Jysk
Elizabeth holm: Håper det går bedre nå. Vi har iellefall 220 selv.

Kjell Syversen

09.03.2014 kl.09:53

Hei

Jeg har snart ligget i slikt sengetøy i 10 år. Det er genialt. Vi kjøpte et nytt sett på Lanzarote i desember 2013. Det holder virkelig hva det loverJ eg er reumatiker og opplever at dette sengesettet er en god hjelper for disse plagene.
Kjell Syversen: Jeg mener det er den beste innvistringen vi har tatt. Har aldri sovet så godt, sover hele natten ogslipper å våkne med vond rygg.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits