Mitt perfekte liv!

I går fikk jeg en bukket med roser av min kjære når jeg kom hjem fra jobb og middagen var klar til servering.


Eller ikke! Jeg har aldri påstått at mitt liv er perfekt har på bloggen, da ingen har det. Alle krangler på et tidspungt, møter motstand, ting blir ikke helt som man tenkte seg.

Jeg kjørte rett til Lofoten  i går med sammboerne mine når vi alle var ferdig på jobb og skal være her i helgen som jeg skal bruke til litt pakking, være sosial og lese mye. Når jeg kom til leiligheten så det ut som det nettopp har vært nach her eller noe.  På torsdag har jeg sluttevaluering i praksis og tar etter det sommerferie. Praksisen blir jeg å stryke i, og har evt. en dag til å overbevise veilederen min om at jeg kan gjøre det hun forventer i praksis. Noe som ikke blir å gå, da jeg litt for sent skjønnte hva de var ute etter og dem mener at anatomi kunnskapen min mangler. Great! Oppi alt så fikk vi svar på hvem som får reise til Tanzania i praksis til neste år, noe jeg har hatt utrolig lyst til siden jeg startet for to år siden. Til de fem plassene var det syv som søkte og jeg var en av dem to som ikke får reise. Jeg har sakt at jeg ikke skal gi opp om jeg må gå et år ekstra, men det er et slag i magen når det kommer uansett. Det jeg missliker mest er at jeg ikke får gå ut av skolen med klassen jeg startet sammen med. Jeg er enda ung og har flere i klassen min som er over 40, flere har hoppet av (bla. pga. graviditet), flere har strøket i praksis og på eksamener som gjør at man henger litt etter. Jeg har mye jeg kan trøste meg med, selv om det gjør utrolig vondt nå.

Har du motgang akkutar nå?

 

3 kommentarer

Anastasia

14.06.2013 kl.14:27

Er så ubeskriveig kjedelig når ting går på den måten. Altså greit med motgang og nedgang osv, men når dt er snakk om utdanning å sånt, så er dt jo ganske mye som står på spill da. og veldig kjedelig at du var en av de som ikke fikk reise, og blir ekstra kjedelig når du hadde så lyst til det. Så føler med deg. Er virkelig mye styr når det kommer til utdanning, det er aldri noen aldri blir fornøyd med det man gjør.

Lone

18.06.2013 kl.14:31

Har selv utsatt skole i et og et halvt år pga at jeg ble gravid.. Nå har jeg søkt skole men sjansen for å komme inn ser ut til å være liten etter at jeg flytta og fordi at jeg finner ingen skole som passer min idrett og legger til rette for meg. Mangler 3.året og her har dem fordelt idrett på 4 år.. Forstår så og si ingenting..

future.blogg.no

18.06.2013 kl.14:38

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, kan du stille et spørsmål der?

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits