Hvorfor blogger vi?





En av de første headerene på denne bloggen

Har hatt endel blogger oppgjennom tiden, vet ikke antallet men i allefall 4-5. Noen anonyme og kleine. Men denne er vel den som er kommet for å bli. Jeg blogger rett og slett for å oppdatere venner og familie uten å spamme dem på facebook. Er selvfølgelig ikke alle som vet av blogen. Det å skrive hjelper på fantasi, skriveevner, noe som er bra for alle oppgavene vi har og med en mild dysleksi blir det lettere å skille B/D, M/N og andre bokstaver jeg blander på. Jeg har plutselig en grunn til å ta bilder av alt og noe å se tilbake på.

 Hvorfor blogger du? Har du hatt mange blogger?

5 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

30.01.2013 kl.22:15

Jeg har hatt noen blogger, men den jeg har nå fyller snart 2 år og kommer til å holde meg til den :) Jeg blogger for å holde familie og venner oppdatert om hva jeg driver med, siden vi bor så langt fra hverandre syntes dem det er koselig å få et innblikk i livet mitt :) Også blogger jeg for å få respons på bilder, matlaging og hundetrening - også er det jo en koselig hobby ;)

Bjørn Ove

01.02.2013 kl.12:56

Hei:). Eg blogger får at eg vile vise alle at det og tenke posivt er det viktigaste i livet. Og eg skriver om del tema som opptar meg. Har studert orde Vennskap, skreve ein del om ord som innebære livet. Eg liker og vise dei som leser bloggen min kor viktig det er med posivtet. Og dette med og værdsett livet:). Det er grunnen til eg blogger.

Hilsen:

Bjørn Ove.R

Lucas Engam

01.02.2013 kl.13:48

Jeg har kun denne bloggen.

Med andre ord, min blogg er mest beregnet på dikt og noveller.

Håper med tiden å få gitt ut min egen diktsamling.

Mvh:

- Lucas Engam
Linn: Er enig i at det er koselig. Og er enklere enn å spamme facebook.
Bjørn Ove: Oi, så bra. Nytter virkelig ikke å gå gjennom livet å være negativ.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits