Årskavalkade 2012, Del 3

 Se del en her

Se del to her

 

So here we go. Her kommer tredje og siste del avårskavalkaden min;

September

Jeg ble tante til værdens søteste gutt, født 1 år og 264 dager etter sin storesøster. Skolen beståravmye oppgaver, og mye å gjøre. Jeg oppdager Starbucks, som blir  min nye kjærlighet. Lærte meg å lage fiskebensfletten sikkelig, tok meg endelig tid til å lære det. Tar eksamen i sykepleie 1 for fjerde gang, lei av å stryke og motivasjonen for eksamen er ikke på topp.

 

 

 

Oktober

Jeg blir "hekta" på smoothie. Lager tavle til smykkene mine. Solgte min første speilreflekskamera, sony a390. Fikk etter den fjerde eksamen i sykepleie 1, endelig eksamen bestått. Lettet, preget hele sommeren min og tiden etter til oktober. Kunne endelig legge første året bak meg!

November

Klassen holder førstehjelps kurs på skolen, Vi blir delti grupper og får forskjellige studenter fra høyskolen og vgs vi skal unndervise. Fikk bestått. Har kosekveld med Lise. Middag, scrapping og vin! Begynner å pakke til jeg flytter ut av hybelen min og til syden tur sammtidig som jeg leser til eksamen. Blir oppi det hele forkjølet.

Desember

Flytter ut av hybelen og inn i leilighet meg Mia og Lise! Kjøper meg ny seng, fyller 20 den 12.12.12. Drar til syden med kjæresten og tillbringer hele julen der. Førkjølelsen sitter en stund til. Kommer hjem akkurat til nyttårsaften og har en koselig kveld sammen men gode venner og en kalkun.

 

Ser at bloggen min har endret seg mye gjennom året. Starer med masse skrivefeil som jeg enda har men ser gjennom innleggene flere ganger før de pubiliseres. Lite bilder eller samme bilder flere ganger. Nå svarer jeg også på kommenterene jeg får. Internettet blir bedre som muligens vil bety flere bilder.

Har du laget Årskavalkade? Jeg vil lese den :D

6 kommentarer

så koselig :) fine bilder!

Merethe

06.01.2013 kl.00:48

Det hørtes ut som noen fine måneder :-)

Alexandraep

06.01.2013 kl.01:31

Flotte bilder! Likte det nederste :)

- takk for kommentaren
Marianne: Takk :)
Merethe: Stortsett har det vært det :)
Alexandraep: Takk du :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits