En lykkerus?- Forhold

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan jeg ser på forhold, ikke bare mitt - Alle.

Man må lære å kjenne en annen person, da man i et forhold er to personer. Kansje sammtidig som man selv må lære seg selv å kjenne, noen flytter hjemmefra for første gang å skal lære å stå på egne ben sammen med kjæresten og pleie forholdet på sammtidig.

Jeg bruker å si at man er i en "lykkerus" når man blir sammen etter hvert går denne delvis over og man må lære å ikke irritere seg over alt den andre gjør/ikke gjør. På et tidspungt, sent eller tidlig flytter man ofte sammen- Og man går i en ny lykkerus. Nå denne går ut irriterer man seg kansje over at den andre roter, ikke tar oppvasken når du vil at den skal bli tatt ol. Noen som kjenner seg igjen? Det gjør i allefall jeg.  Etterhvert er det ganske vanlig å forlove seg, litt for tidlig etter min mening (er veldig tradisjonell), og da er man inne i en ny "rus".  Kansje forlover man seg for å erklære kjærligheten eller ford e man er gravid? Da rekker man kansje ikke å komme seg ut av rusen etter forlovelsen siden man venter barn og alle forberedelsene gjør det spennende å vente.  Og slik kan det gå videre, kansje man flytter for å få en større plass sinden man blir fler? Dette er da slik jeg ser på forhold på en forenklet måte; mener jeg at man burde vente i en periode før man gjør noe nytt, for å "teste" forholdet. Noe man stortsett ikke kan forrutse. Om man faktisk klarer å være sammen. Ble litt overasket da en av lærerne mine sa noe ala dette en dag på skolen og nevnte i en bi settning at det tar et parr to år for å komme ut at den første "rusen".

Mener også at krangling er sundt, det er også en"test" på forholdet. Sier ikke at man skal starte krangler bare for å gjøre det, men ikke slå opp bare det kommer en liten diskusjon. Prøv heller å finne ut av ting, bli enig om hvordan man vil ha det og er man ikke helt enig - møt hverandre på midten.

Er ikke noen sammlivs ekspert men, dette er min mening om forhold, det er sundt å teste det ut - men ikke strekk det bare  for å gjøre det.Er ikke rettet  mot noen spessiell om noen føler det. Er et innlegg jeg har tenkt på å skrive en stund. Kommer mulig en oppfølger om mitt forhold etterhvert.

En eller annen gang må man jobbe for forholdet, lite eller mye. Er ikke bare rett fram hele tiden.

 

Hva mener du? Helt uenig?

9 kommentarer

tanjaravn

25.11.2012 kl.19:47

Et fint innlegg.. Ha en fin søndag videre

julianogmamma

25.11.2012 kl.20:06

Er faktisk sant... Rosa skyer i førsten , så kommer degrå, og etterhvert de svarte hvis det går så gale :/

madde90 :)

25.11.2012 kl.20:08

enig med deg i alt du skriver her
julianogmamma: Tror man må lære seg/forstå/godta at man ikke er like
madde90: :)

Sandra Siglevik

25.11.2012 kl.20:47

Er veldig enig i det du skriver, får frem så mye også! Veldig bra!

Kan f.eks ta et eksempel som min veninne gjorde. Etter en måned kom den første krangelen og ingen tok iniativ til å ordne opp så det endte med at de slo opp.

Merethe

25.11.2012 kl.23:50

Jeg vil si meg ganske enig! Man får en slags lykkerus når det skjer endringer i forholdet og man bør kunne teste ut forholdet uten denne "rusen" for å se om det er sterkt nok før man går et steg videre :-)
Sandra Siglevik: Tror det er veldig mange som ikke tenker over hva som kan skje etter en periode.
Merethe: Er alt for mange som ikke er bevist på dette og bare henger sammen 24/7 til de er lei av hverandre.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits