Gårsdagens kupp!

Føler meg litt som det bildet akkurat nå. I morres var det så vidt jeg klarte å stå opp, siden jeg måtte var det ingen bønn. I dag var det gagen for HLR-kurset. Gikk eh.. Iallefall bedre enn forventet om ikke annet, tror de på min gruppe hadde det gøy. Vi lagde en "ulykke" og gruppene måtte sammkjøre seg og komprimere på to dukker i 6-8 minutter. Bare for å kunne kjenne hvor tungt det faktisk er i en så kort periode, og er man i en byggd langt uttpå landet så kan man gjærne stå i 20-30 minutter. Tror det er en ting de blir å huske.

I går fikk jeg tak i en vaksemaskin og en seng til leiligheten, som var høyt oppe på pririteringslisten, jeg fikk i allefall en vaskemaskin og en rammemadrass (i dobbel størrelse) til 1 000 kroner. Det kaller jeg et kupp! Appropo leiligheten, kjæresten min skal ta med seg endel ting fra den vi har i Lofoten og jeg sendte han nettopp en ganske lang og detaljegt liste over hva og hvor det deffinner seg. Slo meg at jeg har ganske god kontroll over hvor ting er selv om jeg ikke bor der eller har vært der på noen uker.

Nå skal jeg se Ylvis, og pakke veska for i morgen. Skal møte på skolen fire timer før forelsninga(Les: starter først 14)for å jobbe med en oppgave vi skal legge fram i midten av desember.

2 kommentarer

Sandra Siglevik

14.11.2012 kl.21:58

lykke til med forelesning og oppgaven :-)
Sandra Siglevik: Takktakk, gikk bare bra det :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits