Kursing, forsovet? - 1 måned igjen.

Nå har jeg bare sett på bloggen og tenkt på å skrive et innlegg i sikkert en time, så nå er det vel påtide å gjøre noe mer enn å bare sitte å se på?

Jeg brå våknet i morres av at telefonen ringte rundt 10, et nr. jeg ikke kjente igjen. En veldig energisk (i forhold til meg) person var i den andre enden lurte på om hun hadde vekt meg, det var lærern min. Nå lurer du kansje på om jeg forsov meg? Der hadde jeg ikke, hadde faktisk fri i dag. Hun ringte bare for å fortelle at kurset vi skal ha i morgen skal være kl 12.00 istede for 08.15. Noe som er  ganske greit for meg som ikke har nå mye energi for tiden.  Kurset det er snakk om er et HLR-kurs klassen min skal arrangere for de som måtte ønske å delta. Min gruppe skulle ha en klasse fra høyskolen som trakk seg i sisteliten så i noen dager, fram til i dag var det usikkert om vi i det heletatt fikk gjennomføre kurset med mer enn tre deltakere. Men i morgen skal vi gjennomføre kurset vårt med en gruppe (max 10 pers.) videregående elever. Når vi får en gruppe personer som er litt yngre i alder og mulig litt mindre moden må vi omstille tankegang og hvordan vi legger fram det hele. Er trossalt to ganske forskjellige grupper mennesker, jeg har i allefall forandret meg mye siden videregående.

Skal se om jeg får kommlet meg i dusjen før jeg legger meg, må rekke endel både før og når jeg er på skolen i morgen før gruppe min skal møtes. I dag er der foresten nøyaktig en måned til siste eksamen og juleferie!

 

Bruker du å forsove deg?

Når tar du ferie?

Én kommentar

Thea R.

13.11.2012 kl.21:28

Liker måten du skriver på, så er du så pen! Ha en fin uke :-)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits