Bare en måned igjen!

//Gleder meg til å kunne gå i skjørt uten strømpebukse uten å fryse.


Akkurat i dag er det nøyaktig en måned til jeg endelig fyller 20. Alltid den yngste, nå skal det ikke ha noe å si lengre. Men jeg rekker ikke å feire bursdagen min med noe store greier, for dagen etter, på selveste lucia dagen, følger den siste eksamen. Så fra den 13. har jeg juleferie. Sterter ferien med å få kjæresten hit og julemiddag hos svigers, da vi ikke er hjemme på julaften. Vi vil forhåpentligvis beffinne oss godt plantet i syden. Eneste ulempen er at det ikke er sikkert jeg rekker å treffe alle venninnene mine som kommer etter at jeg har dratt til syden og kansje drar før jeg rekker å komem meg til Lofoten.

Før alt bursdags-greier og syden flytter jeg ut av hybelen min og inn i en leilighet med to venninner. Vi flytter inn i alt av julestyr og fyller leiligheten med julepynt, og pynte juletre, som er ønske fra de andre. Selv vil jeg lage pepperkakehus. vi skal nokk få til det meste..håper jeg.

Utflytting, innflytting, vaking av hybel, møblering av leilighet, pakke til syden, lese til eksamen - Kort oppsumering av den neste måneden, også må vi bestemme oss for hvor vi vil være på nyttårsaften.

 Må bare oppsumere den neste måneden for meg selv så jeg klarer å holde hodet oppe og jobbe med skolen i mørketiden.

Glemte nesten dagens ville innkjøp, gikk til annskaffelse av is-brodder siden det nesten er helsefarlig å gå ute uten!

 

Hvordan ser din neste måned ut i noen stikkord?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits