Motivasjonen er borte, jeg flytter!

 

Nå i mørketiden er energien på bunn sammen med motivasjonen. Har ingen energi, gidder ikke å dra å trene. Bruker å trene mye på sommerhalvåret, men bikket oktober/november finner jeg inne vilje. Får håpe det blir bedre nå når jeg flytter, ja jeg skal faktisk flytte ut av den lille hybelen min. Nå i starten av november ble en kontrakt brutt og en ny skrevet. Flytter ut og inn 1. desember, kommer mer om det senere. Tilbake til det jeg startet med er motivasjonen min borte, skoleoppgavene hoper seg opp mens jeg ser på at det skjer. Dagene går også mens jeg ser på, helt uten videre. Heldigvis får jeg en avkobling i julen, ingen jobbing bare avslappning. Og mye å se fram til; Flytting, Ferie, syden og praksis (sammtidig som jeg gruer meg) var det jeg kom på nå. For noen timer siden leverte jeg to oppgaver som skulle vært levert på fredag, de var egentli bare hallveis ferdig. Jeg har faktisk ikke tid til å jobbe mer med den oppgaven i uken som kommer så måtte bare levere. Kommende uke står det forberedning og gjennomføring av HLR-kurs på planen, samt jobbing med farmakologi og et fremlegg resten av uken. Hvem sa at det å gå sykepleieren var lett? Kameraet blir heller ikke brukt så mye for tiden siden pcn ikke er min og inne har minnekortleser (er ikke helt sikekr på hvor kabelen er).

Hvordan er din motivasjon for tiden?

 

4 kommentarer

theperfecthousewife

11.11.2012 kl.22:02

Hei ! :) Føler med deg, jeg skrev et innlegg her i går om motivasjon, kanskje det kan hjelpe litt.

Prøv å finne tilbake til hvorfor du ville trene, hva som er bagrunnen for at du ønsker å gjøre det bra på skolen osv- hvor vil du i livet!? :)

julianogmamma

11.11.2012 kl.22:09

Huff da. Håper du får motivasjonen tilbake snart og at det hjelper med litt ferie først og fremst :)

Klem
theperfecthousewife: Skal se på det :) Vet egentlig hvorfor, motivasjonen min svinger bare litt til tider. Når jeg har fått gjort oppgavene mine føles det jo bra.
julianogmamma: Motivasjonen er litt opp og ned, kommer seg nok!
Klem :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits