Tvillingen min har bursdag.

Men ikke jeg.

Isa! Jeg vet ikke hvor jeg skal starte eller hva jeg faktisk skal skrive. Vi ble kjent på vg1, da vi gikk helse og sosial. Du startet egentlig en helt annen plass og endte opp i min klasse etter at dere hadde "skole-streik", uten at jeg skal gå mer inn på det. Det at vi kaller oss for tvillinger har vel egentlig med å gjøre at vi brukte å fullføre settningene tli hverande og hadde like meninger. Skulle  vel egentlig skrive og poste denne i går men det rakk jeg ikke så du får den i dag. Når jeg tenker tilbake har vi gjort endel ting sammen og det jeg kommer på i farten er den gangen vi skulle døgne. Sandra og jeg gikk til byen for å møte deg midt på natten og hjem igjen rundt 6 på morgenen. Vi klarte å sovne da vi kom hjem og rakk ikke skolen.

Plukket ut noen bilder av oss. Vet ikke helt om jeg trenger å forkare dem, men; det første er fra en tur på Strønstad( skål for.. ), nr 2. enkelt nok, den funket ikke. Det tredje er fra en av de mange gymtimene vi var på skolen, jeg hadde vel å merke fritak. Og det siste er fra da vi sist møttes og var på bowling. Vi bommet litt på tiden og ventet i bilen.

Bilde 1 og 4 er fra den siste dagen før du flyttet sørover. Det andre er fra da dere "slakk'a i trappa" (ble det rett?). Og det tredje er fra nok en gymtime, denne gangen hadde vi fått nye stoler - Med hjul!

Smiler litt når jeg går gjennom bildene og skriver teksten, savner å ha deg her.

Selv om vi har mistet litt kontakt føles det som om vi har vært sammen hele tiden når vi møtes igjen, prater i ett sett.

Gratulerer så mye med dagen(i går), Isa! Skulle gitt deg en klem om jeg kunne. Endelig 20.

6 kommentarer

Isa

31.10.2012 kl.13:02

Åh, du e bare hærlig! <3

Æ smila også når æ så bildan å læs teksten! :p

Æ huska alt som om det var igår! Savna dæ kjempemye, å vill ha dæ her ilamme! <3

Og tusen takk for bursdagshilsninga! :D <3

Løøv ju! <3 :*

Inger,s hobby blogg

31.10.2012 kl.13:36

aha slik ja;) Grattis til henne da:)

scorsese86

31.10.2012 kl.14:27

Christina Hendricks har bursdag 3. mai... å, du har enda flere tvillinger?

Sandippen

31.10.2012 kl.22:04

Gratulerer :)
Isa: <3
scorsese86: ehe, nope. Har bare en

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits