Bursdag i dag - Susanne

Vet ikke hva jeg ska skrive eller egentlig hvor jeg ska starte vi har gjort så mye rart sammen. Har faktisk brukt store deler av dagen på å tenke gjennom hva jeg ville skrive.  For et parr dager siden,da jeg faktisk innså at denne dagen nærmet seg tenkte jeg Fa*n. For det å bare skrive "gratulerer med dagen" på facebook er så utrolig upersonlig og jeg ville gjøre noe annet og bruke bildene jeg har av oss. Men det ble da noe ligenende av hva jeg tenkte meg. 

Du er så utroli langt unna, skulle ønsket jeg kunne gi deg en klem å være med på feiringa av bursdagen din (jeg kommer meg ikke ut på byen uansett så hadde vel bare vært en hindring).

//weheartit

I det siste har vi ikke hatt så mye kontakt, men når vi først møtes er det som om vi har vært sammen hele tiden.

Når jeg ser tilbake til vg1, på helse og sosial da vi møttes, så kan jeg stort sett bare komme på minner med deg og Isa (kan ikke glemme henne). Alle de gangene vi satt på bacca å drakk kaffe og kakao. Kom fram til endel ting der. Bla. at jenter burde få mer stipend enn guttene og at vi hadde møttes på en fest før (og bare sett utrolig dumt på hverandre..). Har blitt mye latter opp gjennom tiden.

 

Da du flyttet var det rart å ikke kunne ringe deg for å spørre om vi skulle møtes eller finne på noe.

//Gammle bilder

 

Akkurat nå når jeg skriver dette og ser gjennom alle bildene jeg har på pc'n innser jeg hvor mye jeg faktisk savner deg.

 


Susanne! Gratulerer så mye med 20 årsdagen. Gla i deg og savner deg masse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits