Kroppsidealet- Sophie Elise

Var innom Sophie Elise sin blogg i sta og dette innlegget var skrevet i går. Det har over 200 kommentarer men ca annen hver er direkte stygge. I det siste har det vært mye fokus på stygge kommentarer, kropp og mobbing. Bloggen er folks"dagbok" og alle har fått en og annen stygg kommentar, eller hva? Ikke rart Anna(mammatilmichelle) deaktiverte bloggen sin for en periode, bloggverden er hard og kritisk. Man sier at det er kult at folk skiller seg ut, men når de gjør det går de slengt kritikk og drinker? Nå får dere bestemme dere for hva dere vil stå for, ikke skifte mening hver dag.

Men det skal sies at jeg syns det er litt drøyt å legge ut bilder i bare undertøyet, spessielt om man er topp-blogger. Man er et stilikon, forbilde ol. for mange bloggere, barn helt nedi 10 -11 års alderen, kanskje yngre, leser bloggen og ser bildene. (nei jeg sikter ikke spessielt til henne) Hva er nå et bra forbilde ?

Dette er fra kommentarene på  innlegget til Sofie, er det for å få oppmerksomhet? Blogger ikke de fleste for oppmerksomhet, sidevisninger og kommentarer? Noen trenger bekreftelse, noen er ute etter å provusere,andre bare oppmerksomhet.

 Hvorfor kommenterer man stygge kommentarer og hvorfor leser man bloggen om man ikke liker den? Bare så dere er klar over det så kommeralle ip-adressene opp og man kanlett finne personene bak og annmelde kommentarene om man vil.


Hva er din meningom alt dette?

2 kommentarer

Mima

06.10.2012 kl.16:47

Dette synes jeg er veldig trist, og noen ganger blir jeg rent ut forbanna!

Sjikane på folks blogger er skikkelig rått, i negativ forstand. Hvorfor kan ikke folk bare holde seg unna blogger de ikke liker..? HVis de har problemer med den bloggeren, så kan de vel bruke tiden sin på noe annet?!

Drittslenging er så unødvendig!
Mima: Syns bare det er helt unødvendig med ufine kommentarer, det bryter ned folk. Man burde heller hjelpe hverandre opp enn å dytte ned.

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits