Hva er ekte kjærlighet?

Googler du "ekte kjærlighet" får du opp endel bilder, bla.dette;

//google

Men hva er det "rette"svaret?

I går så jeg en eldre dame som dyttet en eldre mann, som jeg anntok var hennes man, i en rullestol. Det jeg tenkte var bryllupsløftet; "Sammen til døden skiller oss ad", etterfult av ;"Det er ekte kjærlighet".

//google

Men når er det ekte kjærlighet? etter 2, 10, 20 eller 40 år?

En lærer av meg sa for ikke lenge siden at etter rundt to år forsvinner "lykkerusen" i et forhold og man begynner å irritere seg over det meste, her gjør noen det slutt mens andre kommer seg gjennom denne perioden. Jeg tror dette "lykkerus" fenomenet fins, har lenge ment det, så jeg syns det var litt gøy da læreren min nevnte dette. En "lykkerus" for å bli sammen, for å få barn, gifte seg, flytte sammen ol. men etterhvert er man tilbake til hverdagen og "skyggelappene" forsvinner.

Hva mener du er ekte kjærlighet? Når oppstår den ?

6 kommentarer

Alina

05.10.2012 kl.20:48

Jeg syns vis at ekte kjærlighet oppstår er når den du er sammen med , når du griner for den personen fordi du savner den så er det ekte kjærlighet, å hvis dere er såpass like å faktisk stole på hverandre så mye å at alt ikke handler om sex, så er det ekte kjærlighet! :D
Alina: Det var egentlig et bra svar :)

Renate

06.10.2012 kl.12:00

Ekte kjærlighet er når man kan se forbi det man irriterer seg over. Når man innser at det er akkurat de irriterende momentene man ville savne.

Og ekte kjærlighet - da kan jo også variere. Det behøver slettes ikke kun være mellom to mennesker. Det er vennskap, det er partnerskap og det er den ubetingede mellom et dyr og dens "matmor/far".

Kjærlighet er så mangt. Og kanskje også derfor det er så vakkert?
Renate: Kommentaren din fikk meg til å smile. Tror ikke det finnes noe fasitsvar. Kjærlighet er i allefall vakkert :)

scorsese86

06.10.2012 kl.19:48

Noe av det fineste jeg kan se er to eldre mennesker som sitter sammen, eller spaserer sammen. Sånn som besteforeldrene mine, de har vært sammen i over 50 år.

Det må være mye respekt ute og gå i sånne forhold som har vart så lenge, og ikke minst at man kjenner hverandre 100%.
scorsese86: Av og til lurer man på hvordan man klarer å holde ut, men det går jo :p

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits