Fredag betyr ikke nødvendig vis helg! + premier

Faddermiddagen i går var koselig. Det ble delt ut mange premier (på lodd) og pokaler for årets beste fadder og æresfadder.

På loddtrekkningen var det masse premier  og premier til alle! Alt fra hårfønere, vannkokere,sjokolade og kamera. Kameraet  var vel å merke en av hovedpremiene.

Dette vant  jeg ;

"flat screen cleaner" og sjokolade.Ble ikke kamera på meg, men hva gjør vel det når jeg har tre fra før? Skal selge det ene

 

Så til resten av overskriften;  i hele dag har jeg sett på folk som slenger ut helg statuser på facebook, selv må jeg lese til eksamen. Så at det er fredag betyr ikke nødvendig vis helg!

Akkurat nå sitter jeg på skolen, har egentlig fri i dag, men trenger all den tid jeg kan få til å lese og forberede meg til eksamen. Sitter nå her i min sjette time, har bare hatt to do pauser og har nesten ikke spist. Så kjenner det er på tide å gå hjem,kommer ikke til å få med meg noe mer av det som står i boka før jeg har spist litt!

 

Ha en fin kveld!

2 kommentarer

mylife1234

21.09.2012 kl.16:40

Søt og fin blogg♥
mylife1234: Takk :)

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits