Pakke i posten + En til på tur

I dag fikk jeg pakke i posten fra healthworkers.com

Saks, ny farge til klokken min + en nål, for den jeg har er ikke helt 100%

 

Såtil den pakken  som er på tur. Jeg var innom panduro.no og der hadde de stort salg. Uff, ikke bra for meg det altså. Men jeg bare bynte å putte ting i handlelisten bare for å se hvor det endte. Alt som havnai handlelisten kosta mellom 5  og 20 kr.

Jeg kom fram til at siden et er en stund siden jeg har kjøpt scrapbooking ting og siden det var så billig så skulle jeg unde meg det. Uansett hadde prisen blitt rundt tre ganger så mye om jeg skulle kjøpe det uten om.

Tror ikke jeg tørr å legge ut prisen her da kjæresten leser bloggen min.

5 kommentarer

Victoria Håkonsholm: ;) Takk det samme :)

Kikkis lille kortverden

26.02.2012 kl.19:15

Skummelt det der med salg på hobbybutikkene ;-D Hadde en runde på Panduro selv for noen dager siden, og nå venter jeg i spenning på når pakken kommer.

TingTarTid med Posten her oppe i nord :-/
Kikkis lille kortverden: Uff, er det. Det gjør det.

Hildur

03.03.2012 kl.12:44

Hehe, panduro er en farlig plass å gå inn på :P Men er jo fornuftig å kjøpe når det er salg da :) Jeg kjøper aldri ting fra panduro lengre, ettersom jeg må sitte i bussen i to timer for å hente pakken og komme meg hjem igjen :P De skulle heller brukt vanlig post når de sendte pakkene synes jeg :P
Hildur: ja er lurt å bruke salgene. surt :s

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits