Ta meg bort herfra

Er så lei av at personer prøver å presse meg til å gå til psykolog. Om jeg vil gå så går jeg! Når folk prøver å presse meg så sier det stopp og jeg bare overser det helt. Jeg vil gjøre mine egene valg. Vil jeg gå så går jeg når jeg selv er klar. Ikke når alle andre mener at jeg må gå.

 

Jeg er foresten hjemme i Lofoten akkurat nå. Trengte å komme meg bort fraNarvik en stund, så jeg dro fra Narvik på tirsdag. Egentlig så skulle jeg dra for at mamma fikk enda et hjerteinnfarkt men hun ble sendt til Trømsø så da ble det et "rømmningsforsøk" bort fra Narvik i stede. Nå sitter jeg å venter på at kjærestemannen skal komme hjem fra jobb, vi skal nemmelig kjøre tilbake til Narvik i dag. 

Ikke missforstå meg, jeg trives i Narvik og klassen min er helt fantastisk. Alle gir støtte på hver sin måte, ikke bare til meg men men er ganske mange flere som har trengt omsorg og fått det fra bla. klassen. Jeg trengte bare litt tid for meg selv og med kjærestemannen.

Nå skal jeg gå å pakke ned de siste tingene jeg skal ha med meg.Av og til føles det som om klokken går veldig sakte... 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

RegineSusan'sVerden - Min hverdag

22, Vågan

Sykepleierstudent på mitt tredje år. Kjæreste.Jobb. Venninner. Trening. Hobby. Legg meg gjerne til som venn :) Imstagram: RegineSusan

Kategorier

Arkiv

hits